TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldı! O anları 'Kocam' diyerek paylaşt

Son olarak askere gideceğini duyuran ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. Videoda, sevgilisinin evlilik teklifini gören Mükremin Gezgin'in duygusal anları yer aldı.

TikTok hesabında yayınladığı hamilelik görüntüleriyle dikkat çeken fenomen Mükremin Gezgin, asker kaçağı çıktığını duyurmuştu.

Mükremin Gezgin daha sonra yaptığı açıklamada ise askerlik şubesine ilettiği belgeler ile çürük raporu alamadığını ve askere gitmesi gerektiğini belirtmişti.

Hakkında yakalama emri çıkarılan fenomen evlilik teklifi aldı. Sevgilisinin evlilik teklifi ettiği anları paylaşan Gezgin, videoya "Kocam" notunu düştü.

11 aydır bir beraberliği olduğunu söyleyen Mükremin; "Her şeyi bir insan sosyal medyada paylaşmak zorunda değil, ben de devamlı nazara göze geldiğim için 11 aydır göstermiyordum ve artık göstermek gerektiğini düşündüm. Beni istemeye geldiler ve nişan taktılar" şeklinde konuştu.

O anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü fenomenin yaptığı paylaşıma yorum yağdı. Fenomene, "Damat asker yolumu bekleyecek", "Hayırlı olsun", "Dikkatimi altın bileziği çekti" ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere
Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı
Ünlü isimleri tek tek saydı onların adına da utandım dedi: Esra Dermancıoğlu'nu çıldırtan konu
Dilber bu kez kombiniyle dillere düştü