TikTok’a siber saldırı gerçekleşti! Ünlülerin hesapları ele geçirildi

TikTok, platformda ciddi bir güvenlik açığı olduğu ortaya çıktı ve saldırganların bu açık kanalıyla ünlü hesapları hedef aldığı duyuruldu. Buna göre saldırganlar, DM'ler kanalıyla hesapları ele geçirmeye çalışırken pek çok ünlü hesabı...

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu TikTok, diğerlerinin yanı sıra Paris Hilton ve CNN'i hedef alan bir siber saldırıyla mücadele ettiğini duyurdu. Şirket, hesaplarını ele geçirmek amacıyla birçok yüksek profilli kullanıcıyı doğrudan mesaj (DM) yoluyla hedef alan bir saldırıya karşı harekete geçtiğini söyledi.

TikTok yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Platformun bütünlüğünü korumaya kararlıyız." Forbes, iş kaynaklarından alıntı yaparak Paris Hilton'un hesabının saldırılardan etkilendiğini bildirdi. Bir TikTok kaynağı, Hilton'un hesabının hedef alındığını ancak tehlikeye atılmadığını söyledi.

Yetkililer, hesaplarını geri yüklemek için kullanıcılarla birlikte çalıştıklarını söyledi. Çinli şirket ByteDance'in sahibi olduğu TikTok, şu ana kadar siber saldırıya ilişkin ayrıntıları açıklamadı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.