TikTok'ta yeni özellik: Para kazanmak için artık video ve fotoğraf yüklemeye gerek yok!

TikTok'un "Effect Creator Rewards" adını verdiği yeni özellik, içerik üreticilerine yaratıcı efektler oluşturarak gelir elde etme imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, kendi özgün efektlerini oluşturup diğer videolarda kullanarak para kazanabilecekler.

TİKTOK, EFECT CREATOR REWARDS ÖZELLİĞİNİ TÜRKİYE'DE KULLANIMA SUNDU

TikTok, kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunan yeni bir özellik olan "Effect Creator Rewards"ı mayıs ayında duyurdu. Bu özellik, içerik üreticilerinin artırılmış gerçeklik efektleri oluşturarak gelir elde etmelerine olanak tanıyor.

VİDEOLARDA KULLANILAN EFEKTLERLE PARA KAZANMA FIRSATI

Platform, kullanıcıların yaratıcı efektlerini diğer videolarında kullanarak gelir elde etmelerine olanak tanıyan bir özelliği Türkiye'de kullanıma sundu. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar efektlerini platform genelinde 100 bin videoda kullanıldıktan sonra para kazanabilecekler.

EFFECT HOUSE ARACI İLE YARATICILIKTA SINIR TANIMIYOR

Platformun "Effect House" adını verdiği araç sayesinde kullanıcılar, kendi özgün efektlerini oluşturabiliyorlar. TikTok'un bu programı, içerik üreticilerinin yaratıcılıklarını sergilemelerini ve bu yolla para kazanmalarını hedefliyor.

TÜRKİYE DE PROGRAMA DAHİL OLDU

Bugün yapılan açıklamaya göre, TikTok'un "Effect Creator Rewards" programı 33 yeni bölgeye daha genişledi. Bu yeni bölgeler arasında Türkiye de bulunuyor. Artık Türkiye'deki TikTok kullanıcıları, belirlenen şartları sağladıkları takdirde efekt oluşturarak platformdan gelir elde edebilecekler. Program Türkiye'de "Efekt Oluşturucu Ödülleri" adıyla biliniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?
iPhone telefonlarda renkler değişiyor!