TikTok'tan Dikkat Çeken Güncelleme: Yeni Özellikleri Keşfedin!

TikTok, Pazartesi günü platformunda önemli bir yeniliği duyurdu: Grup sohbetleri. Bu yeni özellik, Meta'nın WhatsApp'ı ve Apple'ın Mesajları gibi popüler mesajlaşma uygulamalarına rakip olma potansiyeli taşıyor.

TikTok, mesajlaşma uygulamalarındaki grup sohbetlerinde sıkça yapılan TikTok video paylaşımlarını kendi platformunda gerçekleştirmenizi sağlayacak yeni bir özelliği duyurdu. Artık kullanıcılar TikTok üzerinden birlikte video izleyebilir, yorum yapabilir ve tepkilerini paylaşabilir.

Bu yeni ekleme, TikTok'un sadece bir eğlence platformu olmaktan çıkıp, aynı zamanda sosyal etkileşim ve arkadaşlarla sohbet etme amacı güttüğünü gösteriyor. TikTok, kullanıcı deneyimini daha sosyal ve etkileşimli hale getirmek için bu adımı attı.

Grup sohbetleri özelliği, bireysel mesajlar gibi sadece 15 yaş ve üzeri kullanıcılara açık. TikTok, 16-17 yaş arasındaki genç kullanıcıları korumak için çeşitli güvenlik önlemleri ekledi. Özellikle, bir ergenin grup sohbetine katılabilmesi için en az bir ortak takipçiye sahip olması gerektiği ve grup sohbeti oluşturduğunda yeni katılanları inceleme ve onaylama gerekliliği getirildi.

Grup sohbeti oluşturmak için, gelen kutunuzun üst kısmındaki "Sohbet" düğmesine dokunarak ardından "Diğer seçenekler"i seçebilirsiniz. Buradan, gruba dahil etmek istediğiniz arkadaşları seçip "Grup sohbetini başlat" butonuna tıklayabilirsiniz. Mevcut bir grup sohbetine davet almak için, davet bağlantısına dokunup "Gruba katıl" seçeneğine tıklayabilirsiniz.

TikTok ayrıca, DM'lerde özel çıkartmalar sunma özelliğini de duyurdu. Bu yeni özellik, kullanıcıların kendi özel çıkartmalarını yaratıp yüklemelerine olanak tanıyan eğlenceli bir sohbet seçeneği olarak tasarlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.