Timur Cihantimur Cezaevi Beğenmiyor!

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan ve burada tutuklu yargılanan Timur Cihantimur'un New Jersey'deki başka bir merkeze nakledildiği öğrenildi. Son dakika gelişmesi..

Oğuz Murat Acı'nın ehliyetsiz araç kullanarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok tarafından kaçırıldığı Amerika'da yargılanmasına devam ediliyor. Cihantimur'un, gözlem altında tutulduğu Connecticut'taki Manson Gençlik Merkezi'nden New Jersey'deki Kuzeybatı Çocuk Gözaltı Merkezi'ne nakledildiği öğrenildi.
NTV'nin haberine göre Timur Cihantimur'un avukatları, transferin hayatlarını ikinci plana attığını söyledi. Sebebi ise adliye ile cezaevi arasında 5 saatlik mesafe olması; Bunun sonucunda olağan toplantıların yapılamayacağı açıklandı.

1 Mart'ta Eyüpsultan'da seyreden 3 ATV'den biri bozuldu. Yol kenarından çekilen hasarlı aracı onarmaya çalışırken aynı istikamette seyreden 2 ATV'den biri, Oğuz'un 3 yerli ATV'sine çarptı. Yaralanan 5 kişiden biri olan Murat Acı hayatını kaybetti.

Kazaya neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur isimli sürücünün, annesi Eylem Tok'un kullandığı otomobilden inerek kaza mahalline geldiği ve ikilinin önce Mısır'a ardından da Amerika'ya gittiği doğrulandı.

İade belgesine geçici olarak el konulmasını talep eden belge Adalet Bakanlığı tarafından ABD yetkililerine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.