Timur Cihantimur'un kaza sonrasındaki ses kayıtları gün yüzüne çıktı!

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan kazanın ardından annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur'un kaza sonrası ses kayıtları gün yüzüne çıktı.

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen ve Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine neden olan trafik kazasıyla ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Kazaya sebebiyet veren ve olay sonrası annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un, kaza anındaki konuşmaları 112 acil kayıtlarına yansıdı.

Kaza anında aracın otomatik olarak 112 acil servisi aramasıyla birlikte, Cihantimur'un konuşmaları da kaydedildi. Çağrı merkezi çalışanı olayla ilgili bilgi toplamaya çalışırken, arka planda kazayı yapan Cihantimur'un sözleri duyuldu. Henüz 17 yaşında ve ehliyetsiz araç kullanırken Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un, kazadan hemen sonra panikle "Birine vurdum. Hayatım bitti." dediği kayıtlara geçti.

Bu kayıtlar, kazanın hemen ardından yaşanan duygusal çöküntüyü gözler önüne sererken, Cihantimur'un kaza sonrasındaki ilk tepkilerini de ortaya koymuş oldu. Olay sonrasında annesi ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur, kazadan sonra yaşanan bu gelişmelerle tekrar gündeme geldi.

"ÇOK KÖTÜ KAZA YAPTIM ADAM ÖLÜYOR"

Ses kayıtlarında Timur Cihantimur’un Adem adlı bir kişiyi arayarak, "Adem ağabey yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, lütfen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel. Birine vurdum, hemen gel. Hayatım bitti" demesi duyuluyor.

Timur Cihantimur'un aracının kazadan sonra otomatik olarak 112 Acil Servisi aradığı, ancak bu aramaya kimsenin yanıt vermediği de kayıtlara geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.