Tinder, Festival Modu’nu geri getiriyor

Bugünden itibaren yaz festivalleri için hazırlıklar başladı. Yüz yüze etkinliklerin artmasıyla flört uygulamaları da bünyelerinde bazı değişikliklere gitti.

Festivallerin başlamasından bir ay öncesine kadar insanlarla eşleşmek için Tinder Explore’daki modu artık kullanabileceksiniz. Festivaller Bonnaroo, EDC ve The Governors Ball gibi tanınmış Amerikan etkinlikleri ile başlayacak. Ancak aynı zamanda Barselona, Berlin, Paris ve Stockholm’deki geziler gibi uluslararası etkinlikler gündemde. Koronavirüs tedbirlerinin yavaş yavaş kalkması ile hayat da normale dönmeye başladı diyebiliriz.

Seçtiğiniz etkinlik listede yoksa, diğer festivallere giden veya sadece sahneyle ilgilenen kullanıcılarla bağlantı kurmak da mümkün olacak. Uygulama bunun için bir “Festival Müdavimleri” alanı oluşturuyor. Festival Modu, dünyanın her yerinden insanlar tarafından kullanılabilir. Festival Modu’nun gelmesi bir süredir zaten bekleniyordu. Uygulama, pandeminin yüz yüze flört etmeyi riskli veya imkansız hale getirmesiyle fazlasıyla darbe aldı. İnsanlar bir süre uygulama üzerinden tanışıp görüşemediler. Festival Modu, Tinder’ın ana işine olan ilgiyi canlandırmasına yardımcı olabilir. Bunun işe yarayabileceğini gösteren kanıtlar var. Tinder, 2019’da büyük etkinlikler sırasında uygulama kullanımının arttığını ve iki yıllık birikmiş talep göz önüne alındığında şu anda çok iyi bir fırsat yakaladığını düşünüyor.

Otonom sürüş teknolojileri uygun fiyatlı olacak: Ucuz teknolojiye dönüşüyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!