TİP'ten milletvekili adayı olmuştu! Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğlu merak edildi

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı (TİP) Erkan Baş, meşhur oyuncu Mehmet Aslantuğ’un partisinin milletvekilliği adaylık teklifini kabul ettiğini deklare etti. Bu haberle gündeme gelen Aslantuğ'un gözlerden uzak büyüttüğü oğlu...

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş oyuncu Mehmet Aslantuğ'un adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. Erkan Baş, "Onu yalnız unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bizlere güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aslantuğ'un vekil adaylığı sonrası hususi yaşamı da merak edilmeye başlandı. Arzum Onan ile evli olan oyuncunun gözlerden uzak büyüttüğü bir oğlu var.

22 yaşındaki Can Aslantuğ, şimdilerde anne ve babasının izinde! Konservatuar bölümünde piyano üstüne müzik eğitimi alan Can Aslantuğ, oyunculuk için de eğitimler alıyor.

Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Can Aslantuğ'u görenler "Anne ve babasının karışımı", "Anne ve babası kadar güzel olmuş" yorumları yapıyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı