TIR şoförü damada, takı yerine 'lastik' şoku geldi!

Adana'da tır şoförü olan damada, aynı mesleği yapan abileri tarafınca altın yerine TIR lastiği hediyesi! Duygulandıran hediye! Lastiklerin tanesi 16.000 TL.. Kardeşler geline de altın taktı! Coşturan hediye!

Adana'nın Düzce ilçesine bağlı merkez Çukurova ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki tır şoförü Lut Han Kokabaş, hayatını 25 yaşındaki Ayşe Nur Eroğlu ile paylaşma kararı aldı.
 Çift, gelin aracı olarak seçtikleri kamyonla şehir etrafında dolaşarak düğün mekanına doğru yola çıktı.

 KAMYON LASTİKLERİNİ SÜSLEYİP TAKTILAR!

Takı töreninde aynı meslekten damadın kardeşleri Semih Kocabaş ve Sefa Kocabaş, süslediği iki kamyon lastiğini kardeşlere hediye etti. Semih Kocabaş, babasının üç erkek kardeşle birlikte kamyon şoförü olarak çalıştığını söyledi.
 Kocabaş, en küçük kardeşine düğün hediyesi olarak kamyon lastiği vermeyi planladığını belirterek, "Kardeşim ve ben bu fikir üzerinde beyin fırtınası yaptık.'' dedi.
 Kardeşim de biraz şaşırmıştı.
 Onun da buna ihtiyacı vardı.
 Aklıma gelen buydu. Kardeşim çok mutlu ve mutluydu. Bizim için para önemli değil, ihtiyaç önemli.
 Altından daha değerliydi, biz de kardeşimize uygun olduğunu düşündük ve yaptık. Düğünden önce bu konuyu hiç konuşmadık ama sürpriz olarak bıraktık.
 "Zaten bilmiyordu ama kendi gözleriyle görünce şaşırdı ve biraz duygulandı" dedi. Lastiğin tanesi 16 bin TL Düğünde kardeşler geline altın da verdi. Lastiklerin fiyatı ise lastik başına 16.000 TL olarak belirlendi.
 Baba Nadi Kocabaş, düğünde lastik hediye edileceğini bilmediğini ancak oğlunun, kardeşinden gelen hediyeden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Adana'da tır şoförleri seyislere takı yerine "lastik" şoku! Kardeşleri kamyon lastiklerini süsleyip evli kardeşlerine  hediye etti!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.