Titanic'teki O Kapı Rekor Fiyata Satıldı! Titanic efsanesine o müzayede!

Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', satıldı! Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyat dudak uçuklatan cinsten!

Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio'nun başrollerini paylaştığı Titanik filmi 1997 yılında gösterime girdi. 15 hafta üst üste gişede zirvede kalan Titanic, 200 milyon dolarlık bir bütçeyle çekildi, 1,8 milyar dolar hasılat elde etti ve listelerde yerini aldı. bilet gişesi. 12 yıllık rekor.

25. yıl dönümünü kutlamak amacıyla kısa süreliğine Şubat 2022'de gösterime girecek. Geri dönüş filmi, tekrar gösterimlerde 400 milyon dolar hasılat elde etti.

11 OSCAR KAZANDI!

Kanadalı yönetmen James Cameron tarafından yönetilen unutulmaz film, 11 ödül kazandı. En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil. Bu kategoride Oscar kazandı.

Kate Winslet'in karakteri Rose'un filmden ayrıldığı sahne. Titanik ve kayan bir kapıyla hayatta kalmak birçok izleyicinin hafızasına kazınmıştır. Bu ünlü kapı, Hollywood Hazineleri Müzayedesinde satışa sunuldu.

718 BİN DOLAR!

718.000.750 $ ile en çok hasılat yapan hediyelik eşya oldu. Böylelikle "yüzen kapı", daha önce aynı müzayedede satılan "Indiana Jones" hizmetçisi ve The Shining'den Jack Nicholson'un baltası gibi ikonik eşyaları geride bıraktı. Üretilen telgraf pervanesi 81.250 dolara satılırken 1.750 dolar..

PARÇA GERÇEKTEN GEMİDE!


Aslında geminin birinci sınıf bekleme odası olan ve kapının bir parçası olduğu söylenen "yüzer kapının" parçası Salon girişinin hemen üstünde 118.750 dolara satılan çerçeve. ..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İbrahim Tatlıses'in Torunundan Tatlıses'e Zehir Zemberek Sözler!
Barış Arduç ile Hande Erçel'den Sürpriz! Başrol! Hayranları Şaşkın!
Mete Gazoz Kariyerindeki tek eksiği kapattı!
İstanbul'un Su Dengesi: Baraj Doluluk Oranlarındaki Dalgalanma ve Su Kaynaklarındaki Durum
Türkiye’nin anneleri araştırmasının çarpıcı sonuçları neler?