TKH, 'sosyalistler sözünü söylüyor' diyerek bir araya geliyor

Türkiye Komünist Hareketi 24 Haziran baskın seçim kararı sonrası 'sosyalisler sözünü söylüyor' diyerek Ses Tiyatrosunda bir araya geliyor. Türkiye Komünist Hareketi tarafından yapılan açıklama şöyle: AKP ve MHP eliyle emekçi...

Türkiye Komünist Hareketi 24 Haziran baskın seçim kararı sonrası 'sosyalisler sözünü söylüyor' diyerek Ses Tiyatrosunda bir araya geliyor. Türkiye Komünist Hareketi tarafından yapılan açıklama şöyle: 

AKP ve MHP eliyle emekçi halkımıza dayatılan erken seçim kamuoyunun şu sıralar gündemindeki en önemli konu. Gerek iktidar gerekse muhalefet kanadında seçime ilişkin “hummalı'' bir çalışma sürerken düzen partilerinin aksine sosyalistler de sözünü söylemek için bir araya gelecek.

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 24 haziran seçimlerine dair sözünü söylemek için 27 mayıs pazar günü saat 16:00’da Ses Tiyatrosunda dostlarıyla buluşacak.

TKH, erken seçim kararının ardından yaptığı açıklamada AKP ve MHP tarafından 2019 yılında yapılması planlanan seçimlerin erkene alınarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına dönük atılan adımın büyük bir sıkışmanın göstergesi olduğu belirtilmiş, bu adımın  erken  değil adlı adınca korsan bir seçim olduğu vurgulanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"
CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı