TMSF o kanalları satışa çıkartıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), OHAL KHK’ları ile kendisine devredilen ve ağırlığını Cemaat ve Kürt yayın organlarının oluşturduğu kanalları satışa sunuyor.TMSF'nin konu ile ilgili ilanına göre, Diyarbakır merkezli...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), OHAL KHK’ları ile kendisine devredilen ve ağırlığını Cemaat ve Kürt yayın organlarının oluşturduğu kanalları satışa sunuyor.

TMSF'nin konu ile ilgili ilanına göre, Diyarbakır merkezli Taha Radyo ve Televizyon A.Ş. (Azadi Amed Radyo-Azadi Tv), Jiyan Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. (Jiyan Tv), İzmir merkezli Kanal Otuzbeş Yayıncılık Ve İletişim Hizmetleri A.Ş., İstanbul merkezli Hira Tv, Radyo Mehtap, Radyo Küre, Mc Tv, Samanyolu Haber, Samanyolu Haber Radyosu, Samanyolu Tv, Burç Fm, Mehtap Tv, Sem Haber Ajansı, Haber Radyo Ege, Tuna Shopping Tv, Yumurcak Tv ve Dünya Radyo basın ve yayın kuruluşlarından satış ve tasfiyesi için TMSF’ye devredilen varlıklar ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

Varlıklar 14.08.2017-29.09.2017 tarihleri arasında haftalık periyotlarla alınacak tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda satılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yunanistan artık Türk ziyaretçilere 10 ada için sınırda vize verecek: İşte o adalar
Merkez Bankası Başkanı Karahan enflasyon mesajı verdi
Ünlü bir bankanın Türkiye'deki yatırımcılarına dolar tavsiyesi verdiği belirtiliyor
AB, havayolu şirketlerine 'yeşil iddia' uyarısında bulundu
Pegasus: İstanbul Sabiha Gökçen'den Yeni Uçuşlar!