TMSF'den Büyük Adım: Güçbirliği Tekstil'in Satışı Resmen Duyuruldu!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), amme borçları sebebiyle Güçbirliği Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü 526 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıyor. İhale 13 Kasım 2024’te yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), amme borcu nedeniyle el konulan Güçbirliği Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, şirketin muhammen bedeli 526 milyon TL olarak belirlendi. Satış ihalesi 13 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek.

526 MİLYON TL MUHAMMEN BEDELLE SATIŞ

TMSF, Güçbirliği Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkardığını duyurdu. Şirketin borçları nedeniyle el konulan varlıkları, 526 milyon TL muhammen bedelle alıcılarını bekliyor.

ŞİRKETİN MAL VARLIKLARI

Satışa konu olan Güçbirliği Tekstil, İzmir Tire Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 5 bin metrekarelik arsa, bina ve diğer menkullerden oluşuyor. Parsel Tahsis Belgesi kapsamında hak sahibi olan şirket, bu taşınmazlar üzerinde ticari faaliyetlerini yürütüyordu.

İHALE TARİHİ VE TEKLİF ŞARTLARI

TMSF, ihalenin 13 Kasım 2024 tarihinde, saat 14.00’te yapılacağını açıkladı. İlgilenenlerin en geç 12 Kasım 2024 saat 16.00’ya kadar teklif vermeleri gerekiyor. İhale şartnamesi, TMSF’nin belirlediği koşullara uygun şekilde hazırlanan teklifler için geçerli olacak.

EGEPLAST’TAN AÇIKLAMA

Konuya dair Egeplast tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Güçbirliği Tekstil A.Ş.’nin Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, TMSF tarafından satışa çıkarılmıştır. Satışla ilgili tüm bilgiler ihale şartnamesinde yer almakta olup, Grubumuz gelişmeleri takip etmektedir" denildi.

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.