Togg T10F resmen tanıtıldı! Yeni sedan modeli göz kamaştırdı: İşte özellikleri ve tanıtım filmi...

Türkiye'nin yerli otomobili üreticisi Togg, CES 2024 etkinliğinde sedan modeli T10F Fastback'i resmi olarak tanıttı. Yeni sedan modeli, teknoloji fuarında göz kamaştırdı.

Türkiye'nin yerli otomobili üreticisi Togg, T10X'in ardından sedan modeli T10F Fastback'i CES 2024 etkinliğinde resmen tanıttı. Bu tanıtımla birlikte yerli otomobil üreticisi, kullanıcılarına geniş bir model yelpazesi sunma hedefini bir adım daha ileri taşıdı.

TEKNOLOJİ FUARINDA GÖZ KAMAŞTIRAN T10F

Las Vegas'ta düzenlenen CES 2024'te sahne alan Togg T10F Fastback, dünya genelinde dikkatleri üzerine çekti. CES 2022'de prototip olarak görücüye çıkan Togg sedan modeli, T10F adıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu.

TÜRKİYE'NİN İLK AKILLI SEDAN MODELİ: TOGG T10F

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, Togg'un CES standında yaptığı açıklamada, C segmentinde yer alacak olan T10F'in, akıllı teknolojilerle donatılan bir sedan modeli olduğunu belirtti. Togg'un Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olma özelliğini taşıyan T10F, şirketin hedeflerine bir adım daha yaklaştığını vurguladı.

GENİŞ MODEL SEÇENEKLERİ VE PERFORMANS

Togg T10F, üç farklı teknik özellik ve iki farklı donanım seçeneği ile pazara sunulacak. RWD (standart menzil arkadan itiş) ve çift motorlu (AWD) olmak üzere çeşitli versiyonları bulunan T10F, 160 kW / 218 beygir gücü ve 350 Nm tork üretebiliyor. Menzil konusunda da iddialı olan Togg T10F, 350+ ve 600 kilometre arasında değişen menzil seçenekleri sunacak.

YENİLİKÇİ ÖZELLİKLER VE AKILLI TEKNOLOJİ ENTEGRASYONU

Togg T10F, kullanıcılarına akıllı yaşam çözümleri sunan, sürekli internet bağlantısı ve uzaktan güncelleme imkanı sağlayan bir otomobil olarak öne çıkıyor. Ayrıca, V2L (Vehicle-to-Load) teknolojisi sayesinde T10F, harici bir güç kaynağı olarak kullanılabilecek, elektrikli aletlere enerji aktarımı yapabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!
WhatsApp'a güncelleme: O sıkıcı özellikten kurtuluyoruz!
TikTok, YouTube'a rakip olacak: Saatlik videolar test ediliyor!
Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!
Yapay zeka içerikleri o sosyal medya platformunda böyle işaretlenecek: Kullanıcılara uyarı gidecek