TOGG T10X İçin Sipariş Verenlerin Dikkatine: Fiyat Güncellemesi Olabilir

TOGG T10X için gerçekleştirilen çekiliş sonucunda asil listeden sipariş hakkı kazanan kullanıcılara gönderilen mailde fiyat güncellemesi olabileceği belirtiliyor.

Togg T10X için gerçekleştirilen çekiliş sonucunda, 29 Mart tarihinde asil listeden sipariş hakkı kazanan kullanıcılara gönderilen mailde, aracın fiyatında güncelleme yapılabileceği belirtilmiştir. Mailde yer alan "Değişen piyasa koşulları ve maliyet değişiklikleri nedeniyle T10X fiyatlarında güncelleme yapılabilir" ifadesi, aracın fiyatında bir artış olabileceği düşüncesini akıllara getirmektedir. Bu bilgi, önceki haberlerde de belirtilen TOGG'un maliyetlerindeki artış ve dolayısıyla araç fiyatlarında artış ihtimali ile birleştirildiğinde, Togg T10X için sipariş veren kullanıcıların araç fiyatlarında güncelleme olabileceği konusunda bir endişe duymalarına neden olabilir. Ancak, şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı için fiyatlarla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Kullanıcılar araç teslimatı ve sipariş durumu ile ilgili bilgilerin Trumore mobil uygulaması üzerinden paylaşılacağından haberdar edilmiştir.

Gönderilen mail şu şekilde;

Merhaba,
Tebrikler! 

29 Mart'ta gerçekleştirdiğimiz çekiliş sonucu Togg T10X için ASİL listeden sipariş hakkını kazanan ilk kullanıcılarımız arasında yerinizi aldınız. Sipariş verdiğiniz T10X'inizin teslimat süreci ile ilgili tüm bilgileri Trumore mobil uygulamamız üzerinden sizinle paylaşacağız. Trumore uygulamasındaki alt menü üzerinde yer alan "Fazlası" butonuna tıklayıp, "Siparişlerim" başlığına girerek siparişinizin mevcut durumu güncellenecek ve görüntüleyebileceksiniz.
Seçtiğiniz donanım detayında herhangi bir değişiklik hakkınızın olmadığını belirtmek isteriz. Değişen piyasa koşulları ve maliyet değişikliklileri nedeniyle T10X fiyatlarında güncelleme yapılabilir.

Heyecanımıza ortak olduğunuz için teşekkür ederiz.

Togg Care Kullanıcı İlgi Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı