TOGG, Türkiye Genelinde T10X Modelini Kullanıcılarla Buluşturuyor!

Türkiye'nin otomobil markası TOGG, T10X modelini Türkiye genelindeki kullanıcıların beğenisine sunuyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil tecrübe merkezi ve deneyim pistinde, kullanıcılar kar, buz ve rüzgar gibi zorlu koşullarda aracı test edebiliyor.

Türkiye'nin otomobil markası TOGG, yeni elektrikli aracı T10X'in tanıtımını gerçekleştirmek üzere Türkiye genelinde etkileyici bir kampanya başlattı. Bu kapsamda Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil tecrübe merkezi ve özel pist, kullanıcılara aracın performansını gerçek zorlu koşullarda test etme imkanı sunuyor.

ERCİYES'TE MOBİL TECRÜBE MERKEZİ AÇILDI

Deneyim Pisti ve Mobil Merkez, Kullanıcıları Bekliyor

TOGG'un Erciyes Kayak Merkezi'nde oluşturduğu mobil tecrübe merkezi, kullanıcılara T10X modelini yakından tanıma ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Özel olarak hazırlanan deneyim pistinde aracın performansını test eden kullanıcılar, kar, buz ve rüzgar gibi zorlu hava koşullarında aracın tepkilerini gözlemleme şansına sahipler.

2024 MODELLERİNDE DONANIM SEÇENEKLERİ

Farklı Donanım Versiyonları ve İçerikleriyle Dikkat Çekiyor

2024 üretim yılına ait T10X modellerinde farklı donanım versiyonları bulunuyor. Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş gibi teknolojik özellikleri içeren "teknoloji ve konfor" paketiyle kullanıcılara sunuluyor. V2 donanım tipinde ise bu özelliklere ek olarak "kış paketi" ile birlikte çeşitli konfor ve güvenlik özellikleri standart olarak bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı
Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"