TOGG'un bu sorunu AKP'ye yakın gazeteciyi isyan ettirdi!

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, yerli otomobil TOGG’un şarj sorunlarını ve yüksek maliyetlerini sert bir dille eleştirdi. Kullanıcıların yaşadığı mağduriyetlere dikkat çeken Karagöz, aracın modern fonksiyon eksikliklerini de sorguladı.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, yerli otomobil TOGG’daki sorunları sert bir dille eleştirdi. Özellikle aracın sık yaşadığı şarj hataları ve kullanıcıların mağduriyetine vurgu yaptı.

"ARABA ŞARJ OLMADIĞI İÇİN MAĞDUR OLDUK"


Karagöz, Bolu’da yaşadığı bir deneyimi paylaşarak, restoran ziyareti sırasında aracını şarja bıraktığını, fakat şarj olmadığını fark ettiklerinde mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. "Aracı resetlemek zorunda kaldık, DTC reseti gerekiyor. İnsanlar bilgisayar mühendisi mi?" diyerek duruma isyan etti.

TOGG KULLANICILARI ŞARJ MALİYETİNDEN ŞİKAYETÇİ


Karagöz, TOGG’un şarj maliyetlerinin yüksek olduğunu belirtti. Tesla kullanıcılarının 576 TL’ye araçlarını şarj edebildiğini, TOGG sahiplerinin ise aynı işlem için 768 TL ödediğini vurguladı. "Bu insanlar TOGG aldığı için neden cezalandırılıyor?" diyerek tepkisini dile getirdi.

"FONKSİYON EKSİKLİKLERİ HAYAL KIRIKLIĞI YARATIYOR"


Karagöz, TOGG’un adaptif hız sabitleme ve şerit takip gibi modern fonksiyonlardan yoksun olmasını da eleştirdi. Bu eksikliklerin kullanıcı deneyimini olumsuz etkilediğini belirten Karagöz, "Ama Ziraat Bankası uygulaması yapmışlar, bu nasıl bir öncelik?" diyerek yapılan güncellemeleri sorguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.