Tokat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 17 Adrese Baskın, 16 Gözaltı

Tokat'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 17 adrese baskın yapıldı. 130 polisle gerçekleştirilen operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, operasyonda görev alan ekipleri tebrik etti.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. 130 polisin katıldığı baskında, 17 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi ve 16 şüpheli gözaltına alındı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, operasyonu destekleyen ekiplere teşekkür etti.

Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 130 polis görev aldı ve 16 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin şunları belirtti:

"Uyuşturucuya geçit vermemek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde 17 farklı adreste gerçekleştirilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Tokat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri ve operasyona destek veren Özel Harekât Polislerimize teşekkür ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.