TOKİ İndirim Kampanyasında Son Fırsat: Kaçırmayın!

TOKİ, 2023 Temmuz öncesinde ev ve iş yeri satın alan vatandaşlar için düzenlediği yüzde 25'lik indirim kampanyasının son gününe geldi. Bugün itibarıyla sona erecek olan bu kampanya, ev sahipleri ve iş yeri sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor.

TOKİ’NIN YÜZDE 25 İNDIRIM KAMPANYASINDA SON GÜN: KAÇIRMAYIN!

2023 Temmuz öncesinde TOKİ’den ev veya iş yeri satın almış olan vatandaşlar için düzenlenen yüzde 25'lik indirim kampanyası, bugün itibarıyla sona eriyor.

Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, borç bakiyesinin tamamını kapatamasa bile, en az yüzde 25'lik bir peşin ödeme yaparak kısmi indirim imkanından yararlanabilecekler. Ancak, bu durumda borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartı aranmaktadır.

Kampanya çerçevesinde indirim fırsatından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi. Bu tarihlerden sonra yapılacak borç kapatmalarında indirim uygulanması mümkün olmayacak.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerde, konut ve iş yeri alıcılarının, başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirmiş olması zorunludur. Ayrıca, geriye dönük taksit veya emlak vergisi borcunun olmaması gerekiyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için, geri ödeme taksitlerinin en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olması gerekiyor. Ancak, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları bu indirimden yararlanamayacak.

Ayrıca, kampanyadan yararlanmak isteyen alıcılar, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanma imkanına da sahip olacaklar. Bu fırsatı kaçırmamak için harekete geçin!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.