TOKİ'de daha önce de yangın çıkmıştı! Bir işçi yanarak can verdi

Körfez İlimtepe Mahallesi TOKİ şantiye alanı içinde yer alan barakalarında çıkan yangında Mehmet Sadık Bedel adlı işçi yanarak yaşamını kaybetti. İşçi barakalarında 3 hafta önce de yangın çıktığı anlaşıldı.

Körfez İlimtepe Mahallesi TOKİ şantiye alanı içinde yer alan işçi barakalarında çıkan yangında Mehmet Sadık Bedel adlı işçi yanarak yaşamını kaybetti. İşçi barakalarında 3 hafta önce de yangın çıktığı anlaşıldı. 

Kocaeli’nin Körfez İlçesi İlimtepe Mahallesi’nde TOKİ’nin yaptığı inşaatın barakalarından sabah saatlerinde duman yükselmeye başladı. Yangını gören işçiler hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

MORGA KALDIRILDI 

Yangın sırasında içeriye girip eşyalarını kurtarmaya çalışan inşaat işçisi Mehmet Sadık Bedel’in ise yanarak yaşamını kaybettiği tespit edildi. Arkadaşlarının yanarak yaşamını kaybettiğini gören işçiler büyük üzüntü yaşadı. Olay yerinde yapılan incelemenin peşinden Beder’in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

KARDEŞLERIYLE ÇALIŞMAYA GELMIŞ

Hayatını kaybeden 5 çocuk babası işçi Mehmet Sadık Bedel’in Van Ercişli olduğu ve kardeşleriyle gelmiş olarak inşaatta çalıştığı öğrenildi. Diğer yandan aynı barakalarda ortalama 3 hafta önce de bir yangın çıktığı ve yapılan ihbar sorası genel itfaiye ekipleri tarafınca söndürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı