TOKİ’den Büyük Fırsat: 47 İlde 369 Taşınmaz Satışta! İşte Tüm Ayrıntılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcılara ve vatandaşlara yönelik yeni bir satış kampanyası başlattı. Türkiye genelinde 47 ilde bulunan toplam 369 gayrimenkulü satışa sunduğunu duyuran TOKİ..

Artan enflasyon, ülke genelindeki ekonomik dalgalanmalar ve yükselen kira bedelleri nedeniyle vatandaşlar zor günler geçiriyor. Ev ve iş yeri sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu dönemde, TOKİ sunduğu cazip fırsatlarla vatandaşların imdadına yetişiyor. Bu fırsatlardan nasıl yararlanılacağı, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

TOKİ, 47 ilde toplam 369 gayrimenkulü satışa çıkardı. Bu gayrimenkullerin 151’i konut, 218’i ise iş yeri olarak belirlendi.

AÇIK ARTIRMA YÖNTEMİYLE SATIŞ

TOKİ, satışlarını açık artırma yöntemiyle gerçekleştirecek. Alıcılar, satış sırasında yüzde 15 veya yüzde 25 oranında peşinat ödeyecek. Bu esnek ödeme koşulları, alıcıların bütçelerine uygun bir plan seçmesine olanak tanıyor.

SATIŞA SUNULAN İLLER

Satışa çıkarılan gayrimenkuller 47 farklı ilde yer alıyor. Satışın yapılacağı iller şunlar: Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Ordu, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Tunceli, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Aydın, Düzce, Gaziantep, Isparta, Manisa, Osmaniye, Mardin, Şanlıurfa, Yalova, Zonguldak, Kırşehir, Malatya, Kastamonu ve Denizli.

TARİH VE SAAT BİLGİLERİ

TOKİ, 369 gayrimenkulün satışını 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde, saat 10.30’da açık artırma yöntemiyle gerçekleştirecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.