Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kardeşiyle tanıştıktan 10 dakika sonra evlenmeye karar vermiş!

Oyuncu Tolga Çevik, Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programında sıra dışı bir aşk hikayesini paylaştı. Programda, eşi Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Yılmaz'la tanıştıkları gün sadece 10 dakika içinde evlenmeye karar verdiklerini açıkladı.

Ünlü oyuncu ve komedyen Tolga Çevik, Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Programda Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Yılmaz ile evliliği ve aile hayatıyla ilgili ilginç detayları paylaştı.

"AKŞAM YEMEĞİNİ BİRLİKTE YİYELİM NESLİYİZ BİZ"

Tolga Çevik, eşi Özge Yılmaz ile birlikte akşam yemeklerini birlikte yemenin aile bağlarını güçlendirdiğini belirtti. İki çocuğu olan Çevik, "Akşam yemeğini birlikte yiyelim nesliyiz biz. Bunu biz korumasak çocuklarımız koruyor. Çok güzel bir şey, insan yalnız olmadığını hissediyor. Ben en çok evde ünlüyüm, ‘eyvah babam geliyor’ diyorlar" şeklinde espri yaptı.

TANIŞTIKLARI GÜN EVLENMEYE KARAR VERDİKLERİNİ AÇIKLADI

Ceyda Düvenci'nin "Eşinle tanıştığınız gün evlenmeye karar vermişsiniz" ifadesi üzerine Çevik, şaşırtıcı bir detayı paylaştı. Oyuncu, eşiyle tanıştıkları gün sadece 10 dakika içinde evlenmeye karar verdiklerini söyledi. "O gün 10. dakika içinde… Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. Biz senle evleneceğiz biliyorsun değil mi?’ dedim. ‘Biliyorum’ dedi. Söz, nişan falan, o çok gençti tanıştığımızda, 3 yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor, bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir" ifadeleriyle aşklarının hızlı gelişimine vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!
Ellerinizi yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için tüyo!
İyi karpuz bu 4 yöntemle belli oluyormuş
Bu test yaşam sürenizi ortaya çıkarıyor!
21 Mayıs 2024 günlük burç yorumları