Tom Bower Los Angeles'taki evinde uykusunda vefat etti

ABD'li oyuncu Tom Bower, 86 yaşında hayatını kaybetti. "Zor Ölüm" ve "Lucky Hank" gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu, 30 Mayıs'ta Los Angeles'taki evinde uykusunda vefat etti.

Tom Bower'ın 86 yaşında vefat etmesi, Hollywood'un sevilen oyuncularından birinin kaybıyla derin bir üzüntüye neden oldu. Usta oyuncu, "Zor Ölüm" ve "Lucky Hank" gibi önemli yapımlarda unutulmaz rolleriyle izleyicilerin kalbinde yer etmişti.

ABD'li erkek oyuncu Tom Bower, kariyeri boyunca birçok ikonik yapımda yer aldı. Bruce Willis ile birlikte oynadığı "Zor Ölüm" filmiyle özellikle tanınan Bower, farklı türlerdeki dizi ve filmlerde de rol aldı. 86 yaşındaki oyuncunun 30 Mayıs'ta Los Angeles'taki evinde uykusunda vefat ettiği açıklandı.

Bower'ın en çok bilinen rollerinden biri, "Zor Ölüm 2" filminde Bruce Willis'in canlandırdığı John McClane karakterine yardımcı olan havaalanı temizlik görevlisi Marvin idi. Ancak Bower, "Nixon" gibi filmlerle "The Waltons" TV dizisi gibi yapımlarda da uzun bir kariyere sahipti.

Ailesi, Bower'ın 30 Mayıs'ta yaşamını yitirdiğini Perşembe günü yaptıkları açıklamayla duyurdu. Bower, son olarak AMC'nin "Lucky Hank" dizisinde Bob Odenkirk'ün babası Henry Sr. rolünde üç bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Kariyeri boyunca "Law & Order," "West Wing," "Grey's Anatomy," ve "Criminal Minds" gibi önemli yapımlarda da rol aldı. Bower, en son Bob Odenkirk'in başrolünde olduğu 2023 yapımı "Lucky Hank"te yer almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.