Tom Holland: Akıl sağlığım için sosyal medyaya ara verdim

Örümcek Adam filminin başrolü Tom Holland, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu.

Örümcek Adam filmleriyle tanınan oyuncu Tom Holland, akıl sağlığını korumak için sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu. Oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı bir videoda, önemli bir duyuru yapmak için kısa bir süreliğine geri döndüğünü söyledi.

Üç dakikalık paylaşımında, "yaklaşık bir saattir" kullanacağı kelimeleri bulmak ve videoyu çekmek için uğraştığını belirten Holland, "Akıl sağlığım için sosyal medyaya ara verdim çünkü Instagram ve Twitter'ı aşırı uyarıcı ve bunaltıcı buluyorum. İnternette kendimle ilgili bir şeyler okuduğumda kendimi kaptırıyorum ve bu zihinsel durumuma çok zarar veriyor. Bu yüzden bir adım geri atmaya ve uygulamayı silmeye karar verdim" dedi.

Holland, gençlerin ve ailelerinin ruh sağlıklarını yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan hayır kurumu stem4 için de farkındalık getirmek istediğini, kendisini buna 'zorunlu' hissettiğini söyledi. Oyuncu, "Ruh sağlığına karşı korkunç bir baskı var. Yardım istemenin ve yardım aramanın utanmamız gereken bir şey olmadığını biliyorum ancak tabii ki söylemesi yapmaktan kolay. Sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler. Hepinizi seviyorum ve yakında sizinle konuşacağım" diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı