TOOG'un rakibi iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı

Son dönemde, elektrikli araç üretimi alanında atılan adımlar devam ederken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ekonomik kriz ve tedarik sorunları, otomobil sektörünü olumsuz etkilerken, iflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Önde gelen otomobil markalarından biri iflasın eşiğine geldi ve satış için dört farklı markayla görüşmelere başladı. Bu marka, yerli otomobil TOGG'un en büyük rakiplerinden biri olarak gösteriliyor.Bir toplantıda CEO Henrik Fisker, geçtiğimiz günlerde otomobil üreticileriyle görüşmeler yaptıklarını belirtti. Ayrıca diğer teklifleri de değerlendireceklerini açıkladı.

ŞİRKET İFLASIN EŞİĞİNDE

Fisker, elektrikli araç üretiminin öncülerinden biri olarak biliniyor ancak şirket iflasın eşiğinde olduğunu duyurdu. Şirket sahipleri, şirketi kurtaracak bir alıcı arıyorlar ve bu süreçte dört farklı otomobil üreticisiyle görüşmelere başladılar. Ancak henüz net bir karar alınmış değil ve şirketin hisselerinin nasıl etkileneceği belirsizliğini koruyor.

Fisker'in CEO'su Henrik Fisker, son günlerde otomobil üreticileriyle görüşmeler yaptıklarını ve diğer teklifleri de değerlendireceklerini belirtti. Ancak kesin bir anlaşmanın henüz yapılmadığı ve şirketin kurtarılması için 30 günlük bir sürenin başladığı ifade ediliyor. Henüz anlaşmanın hangi markalarla yapılacağı da açıklanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta