Torpil isterken kameralara takılan AK Partili vekilden pes dedirten savunma!

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın mülakatta torpil yaptığı iddialarına karışan AKP'li Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şehit yakını bir adayın duyarlılık gösterilmesini talep etmenin torpil olarak algılanmaması gerektiğini savundu.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın mülakatta torpil yaptığı iddiaları kamuoyunu sarsarken, CHP'den AKP'ye geçen isimlerden biri olan Mehmet Ali Çelebi'nin de adı bu olaya karıştı. Çeşitli kesimlerden gelen tepkilerle birlikte Çelebi, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

ÇELEBİ'NİN SAVUNMASI

Mehmet Ali Çelebi, İzmir'den bir şehit babasının ricası üzerine Ramazan Can'a "Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını, bilginiz olsun, takdirlerinize!" şeklinde bir talepte bulunduğunu belirtti. Çelebi, bu isteğini sosyal medya üzerinden paylaşarak, şehit yakını olduğu için duyarlılık gösterilmesini talep etmenin torpil olarak algılanmasına karşı çıktı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI VE ÇELEBİ'NİN İDDİALARI

Çelebi, şunları kaydetti: "İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu mevzuda duyarlılık gösterilmesini istemem torpilmiş. Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş."

MEDYA VE YAYIN ORGANLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Çelebi, aynı zamanda medya kuruluşlarına yönelik eleştirilerde bulunarak, yazılı sınavı başarılı olan kardeşinin ihtiyaç duymadığını ifade etti. Ayrıca, FOX TV'nin konuyu tilkilik yaparak yayınlamadığını ve hatta kapatıldığını iddia etti. Çelebi, "İsteyen gazetecilere gösterelim!!!" çağrısında bulundu.

Çelebi, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: 

"İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu mevzuda duyarlılık gösterilmesini istemem torpilmiş. Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş. Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bizlere ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını yalnız duyarlılık gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur! Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor fakat FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor! İsteyen gazetecilere gösterelim!!!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!
Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!
İTO duyurdu: İstanbul'da ekmeğe rekor zam!
Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde Tehlikeli Motosiklet Kazası
Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlarla mücadele için adım attı: 3,5 milyar TL ceza verilecek!