Torreira devreye girecek! Galatasaray'a 40 milyon euroluk süper yıldız orta sahada

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 40 milyon euroluk süper yıldız orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Galatasaray kulübü kadrosunu almak için her şeyi yapacak..

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne yükselmeye çalışan Galatasaray, iddialı bir takım kurmayı planlıyor. Yaz transfer döneminde kadrosuna yıldızlar katan sarı-kırmızılı ekip, 40 milyon euro değerindeki orta saha oyuncusunu hedef aldı.

Geçen sezon Süper Lig'de 102 puanla tarihi şampiyonluğu elde eden Galatasaray, yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor ve 5'inci yıldızını kullanıyor. Transferlere devam eden deneyimli teknik direktör Okan Buruk'un haberine göre, sarı-kırmızılı ekip, 40 milyon euroluk orta saha oyuncusu için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon Torreira dışındaki orta saha oyuncularından yeterli katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu konumunu güçlendirme kararı aldı.

Galatasaray, yıldızların isimlerini orta sahaya transfer etmeyi planlayarak İngiltere'nin yolunu tuttu. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Premier Lig'in devlerinden Tottenham'da forma giyen Uruguaylı orta saha oyuncusu Rodrigo Bentancur'u hareket ettirmek için düğmeye bastı.

Okan Buruk'un transfer konusunda oldukça kararlı olduğu aktarılırken, sarı-kırmızılı ekibin, yıldız futbolcunun menajeri ile masaya oturduğu belirtildi.

Şu anki piyasa değeri 35 milyon euro olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne kadar toplam 40 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Uruguay'ın sarı-kırmızılı orta saha oyuncusu Torreira'nın da bu transferde yer aldığı söyleniyor.

Yıldız orta saha oyuncusu geçen sezon Tottenham'da 25 maça çıktı ve takımı adına bir gol ve bir asist kaydetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.