Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, ünlü türkücü torununu mahkeme kararıyla evden çıkarmıştı.

Tatlıses, konuyla ilgili "Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdi vereceğim fakat... Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba! Torunumla aramda bir mesele yok fakat bu saatten sonra olabilir. Ben onlara sahip çıktım. O babalığı öğrenecek önce. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti.

Ahmet Tatlıses, tüm bu yaşananların peşinden sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir mektup yayınlayan ünlü isim, babasına adeta ateş püskürdü:

"Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’in gene beni ve oğlumu hedef alan söylemlerinden sonra açıklama yapmam elzem oldu. Ramazan ayı ve bayram dahi dinlemeyen İbrahim Bey’in asılsız ithamlarından sonra ben de birkaç şey söylemek istiyorum. Oğlum Mert’e seneler önce kendi isteği ve rızasıyla sahip olduğu evlerden birini verdi. Verdi derken tapusunu değil tabii ki de… Zaten aynı sitede bulunan diğer evlerinde de rahmetli babaannem ve amcam yaşıyordu. Oğlum 6 yıl önce evlendi ve orada ailesiyle yaşamaya devam etti. Sonra kendisi bunu yeni fark etmiş gibi dava açtı. Oğlumun evi terk etmesini ve geriye dönük kiraları faiziyle istedi. Düşünün bir eviniz var ve siz seneler sonra fark ediyorsunuz ki, evinizi torununuzu işgal etmiş ve siz senelerce bunu fark etmemişsiniz. Ne kadar enteresan değil mi? Ben alışkınım elbette… Oğlumun ağrına gitti fakat asıl sebebini İbrahim Tatlıses’in yaşadığı gelgitler ve bana olan tepkisinden olduğunu biliyoruz."

"Kendisi torununa dava açtı. Mahkeme kararı sonrası da gene beni hedef alan açıklamalar yaptı. ‘Babalık yapsın, babalık nasıl yapılır onu öğrensin’ gibi tuhaf ağır söylemlerde bulunmuş oldu. Yani olay gene bana geldi. Benim oğlum 2 yaşında Löseminden annesini kaybetti. Ben genceciktim. O sırada Kars Sarıkamış’ta vatani görevimi yapıyordum. Askerden geldim, babalığını yaptım. Mert’in büyümesinde hem annemin, hem halalarının, hem de rahmetli annesinin ailesinin emeği çoktur. Allah razı olsun"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu