Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor

Fotomaç'a göre, Tottenham, Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için 20 milyon euroluk bir teklifle harekete geçti. Polonyalı oyuncu, son maçlarda suskun olsa da, 50 maçta 12 gol atıp, 17 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki kilit ismi Sebastian Szymanski, İngiliz devi Tottenham'ın radarına girdi. Fotomaç'ın haberine göre, Tottenham, 20 milyon euroluk bir teklif ile Polonyalı oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor. Szymanski, son maçlarda gol atamasa da, sarı-lacivertli formayla 50 resmi müsabakada 12 gol atıp, 17 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'de etkileyici bir performans sergileyen Sebastian Szymanski, İngiliz kulüplerinin dikkatini çekti.

Fotomaç'ın haberine göre, Tottenham'ın Polonyalı oyuncu için 20 milyon euroluk bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çalabileceği iddia ediliyor.

Szymanski en son, 10 Ocak 2024 tarihinde Konyaspor karşısında gol atmıştı. Ancak 24 yaşındaki oyuncu, Sivasspor maçında gol atamayarak sessiz kaldı.

Fenerbahçe formasıyla 50 resmi maça çıkan Szymanski, bu maçlarda 12 gol atıp, 17 asist yaparak önemli bir performans ortaya koydu.

Sebastian Szymanski, Fenerbahçe'ye 2019 yılında Polonya'nın Legia Varşova takımından transfer olmuştu. Orta sahanın merkezinde etkili bir performans sergileyen 24 yaşındaki oyuncu, hızlı oyun stili ve gol paslarıyla dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!