Totti ayakta alkışlandı

Roma efsanesi Francesco Totti'nin Avrupa kupaları kariyerinde son maçı olması beklenen Real Madrid-Roma maçında oyuncuya büyük bir saygı gösterisi yapıldı. 39 yaşındaki oyuncu, maçın 74. dakikasında El Shaarawy'nin yerine oyuna...

Roma efsanesi Francesco Totti'nin Avrupa kupaları kariyerinde son maçı olması beklenen Real Madrid-Roma maçında oyuncuya büyük bir saygı gösterisi yapıldı. 39 yaşındaki oyuncu, maçın 74. dakikasında El Shaarawy'nin yerine oyuna girerken, Real Madrid taraftarları ayağa kalkarak deneyimli oyuncuyu alkışladı. Sezon sonunda Roma'dan ayrılması beklenen Totti'nin kariyerini Amerika'da sürdürebileceği uzun süredir konuşuluyor. Avrupa arenasını terk etmesi beklenen oyuncu, bu nedenle dün gece Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçına çıkmış olabilir.

Maçtan sonra olay hakkında duygularını dile getiren Totti, '' Benim için duygusal bir andı. Bana bu stadyumda çok sıcak bir karşılama yapıldı. Olağanüstü bir durumdu. Bu benim futbola çok şey verdiğim anlamına geliyor'' dedi.

Kariyeri boyunca Roma'da oynayarak taraftarların sevgilisi olan Totti, birçok kez Avrupa'nın devleri tarafından gelen teklifleri reddederek kulübünde kaldı. 2004 yazında Totti'nin Real Madrid'e transferi uzun süre gündemden düşmemiş ancak kaptan gemisini terk etmemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti