Toyota Hilux için eylül kampanyasında uygun fiyat ve kredi fırsatları!

Otomobil sahibi olmak isteyenler, Eylül ayı kampanyasıyla dikkat çeken Toyota bayilerine yöneliyor. Toyota, Hilux modeli için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Uygun fiyatla satılan bu model için ayrıca avantajlı kredi seçenekleri de mevcut. İşte detaylar...

Toyota Hilux'ta büyük fırsat başladı. Otomobil sahibi olmak isteyenler için müjde niteliğindeki kampanya Eylül ayında geldi. Bu kampanya ile hem uygun fiyat hem de cazip kredi seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI  

Toyota, dayanıklılığı ve güçlü performansıyla bilinen Hilux modeli için yeni bir kampanya başlattı. Zorlu arazi koşullarında bile üstün performans gösteren bu pick-up modeli, 200.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli ve %1,99 faiz oranıyla satışa sunuluyor. Kampanya, 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

TOYOTA HİLUX 4X4 INVİNCİBLE A/T:

Motor Seçeneği: 2.4 L Dizel (150 PS)  
Fiyat: 2.155.000 TL  
Özellikler: Anahtarsız çalıştırma, ambiyans aydınlatma, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu.  
Çekme Kapasitesi: 3,5 ton  
Yakıt Tüketimi: 7,9 lt/100 km  
CO2 Emisyonu: 208 gr/km

TOYOTA HİLUX 4X2 Hİ-CRUİSER A/T:

Motor seçeneği 2.4 L dizel (150 PS) olan bu model, 1.900.000 TL fiyatıyla dikkat çekiyor. Özellikleri arasında Toyota Touch® 2 Multimedya Sistemi, anahtarsız çalıştırma ve akıllı telefon entegrasyonu bulunuyor.

TOYOTA HİLUX 4X4 ADVENTURE A/T:

2.4 L dizel (150 PS) motor seçeneğiyle 2.000.000 TL fiyatla sunulan bu model, 8 inç ekranlı Toyota Touch® 2 Multimedya Sistemi, anahtarsız çalıştırma, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu gibi özelliklerle donatılmıştır. Toyota Plazaları ziyaret ederek, bireysel ve tüzel alımlar için geçerli olan bu avantajlı kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Hilux'un verimli motoru, sağlam tasarımı ve uygun fiyat avantajları, özellikle kamyon şoförlerinin yakıt maliyetlerinden tasarruf etmesine olanak tanır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.