Trabzon'da kamyonet şarampole yuvarlandı: 1 ölü,1 yaralı

Trabzon'un Of ilçesinde Bölümlü Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki kamyonetin üzerine düşen kaya parçası sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Trabzon'un Of ilçesinde Bölümlü Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki kamyonetin üzerine düşen kaya parçası sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

KAZA SONUCU SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Akşam saatlerinde ilçeye bağlı Bölümlü Mahallesi'nde yaşanan trafik kazasında, Muhammet Altuncu'nun idaresindeki kamyonetin yamaçtan kopan kaya parçasının altında kalması sonucu kaza meydana geldi. Olay, ilçe merkezine giden kamyonetin yoldan çıkıp şarampole yuvarlanmasıyla gerçekleşti. Kaza sonucu hayatını kaybeden sürücü Muhammet Altuncu (48) ile ağır yaralanan kızı Alanur Altuncu (17), kaza mahallinden çıkarılarak ambulanslarla Of Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Muhammet Altuncu kurtarılamadı. Alanur Altuncu'nun ise yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor.

OLAYIN BİLDİRİLMESİ VE MÜDAHALE

Kaza anını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, kamyonetin şarampole yuvarlandığı bölgede olay yerindeki müdahalelerini gerçekleştirdi. Yaralı baba-kız, hızlı bir şekilde hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi