Trabzon'da Maç Sonrası Olaylarda Tutuklanan Şüpheliler Tahliye Edildi: Hukuki Süreç Devam Ediyor

Trabzon'da maç sonrası olaylara karışan 2 şüpheli tutuklanmış, ancak avukatların başvurusu üzerine tahliye edilmişlerdir. Maçla ilgili süreç devam ediyor.

Trabzon'da oynanan maç sonrası yaşanan olaylar, hukuki bir sürecin başlangıcını oluşturdu. Tutuklanan şüphelilerin avukatları, müvekkillerinin tahliyesi için harekete geçti ve mahkeme kararında değişiklik sağladı. Ancak maçla ilgili detaylar ve sürecin seyri hala kamuoyunun gündeminde.

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü oynanan maçın ardından yaşanan olaylara ilişkin, gözaltına alınan ve 20 Mart'ta Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Engin T. ve Oğuzhan B'nin avukatları, müvekkillerinin tahliyesi için Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulundular.

Cumhuriyet savcısı, Engin T. ve Oğuzhan B'nin tahliyesi talebiyle ilgili olarak dosyayı Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti.

Ancak, hakimlik, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Bunun üzerine savcılık, avukatların tahliye taleplerinin reddedilmesine karşı itirazda bulundu ve dosyayı Trabzon 5. Asliye Ceza Hakimliğine taşıdı.

Savcılığın itirazını değerlendiren Trabzon 5. Asliye Ceza Hakimliği, tutuklu sanıklar Engin T. ve Oğuzhan B'nin tahliyesine karar verdi.

Hatırlatmak gerekirse, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarda 13 şüpheli gözaltına alınmış, bunlardan 5'i tutuklanmış ve 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Tutuklu olan Mahmut Halil K. sağlık durumu nedeniyle 26 Mart'ta, Hasan Ç. ve Kadir O. ise 3 Nisan'da Trabzon Nöbetçi 5. Asliye Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist