Trabzonspor, 15 milyon Euroluk İngiliz orta saha oyuncusu için harekete geçti

Trabzonspor, 15 milyon euro değerindeki İngiliz orta saha oyuncusu Josh Brownhill’ı transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde yaşadığı sonuçların ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

Transfer döneminde en aktif takımlardan biri olan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için büyük bir adım attı. Bordo-mavili ekip, 15 milyon euro değerindeki İngiliz orta saha oyuncusu Josh Brownhill’ı transfer etmek üzere harekete geçti. 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi St. Gallen ile 0-0 berabere kalarak tur şansını Trabzon’a bıraktıktan sonra, transfer çalışmalarına hız verdi. Avusturyalı orta saha oyuncusu Cham ile anlaşan Karadeniz ekibi, şimdi de İngiltere'ye yöneldi. 

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in verdiği bilgilere göre, Trabzonspor yetkilileri, Josh Brownhill'ın Avusturyalı oyuncu Cham ile etkili bir orta saha ikilisi oluşturacağını düşünüyor. 28 yaşındaki Brownhill, geçtiğimiz sezon İngiltere'de 35 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde toplam 421 maça çıkan Brownhill, bu karşılaşmalarda 42 gol ve 34 asistle dikkat çekti. 

Trabzonspor'un bu transfer hamlesi, takımın orta saha gücünü artırma ve Avrupa kupalarındaki iddiasını sürdürme amacını taşıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.