Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!

Trabzonspor, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Kulüp, 8 yıl aradan sonra transferde bir ilke imza atabilmek adına çalışmalara başladı.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu zirvede tamamlama hedefiyle transfer faaliyetlerine başladı. 8 yıl aradan sonra bir ilke imza atmayı amaçlayan bordo-mavili ekip, gelecek sezon için şampiyonluk mücadelesine odaklanıyor. Abdullah Avcı'nın önerilerine göre transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, Rangers'ta forma giyen Barisic ve Lundstram ile Gaziantep FK'da kiralık olarak oynayan Dragus'u kadrosuna katmak için çaba sarf ediyor.

Trabzonspor, 24 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Steven Alzate'yi kadrosuna katmak için adımlarını hızlandırdı. Belçika ekibi Standard Liege'de kiralık olarak forma giyen Alzate, bu sezon 23 maçta 2 gol atıp 4 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak belirlendi. Trabzonspor, Alzate'yi transfer ederse 8 yıl aradan sonra ilk kez bir Kolombiyalı futbolcuyu kadrosuna katacak. Son olarak, 2016 yaz transfer döneminde Fabián Castillo'yu transfer eden bordo-mavili ekip, bu hareketle Kolombiyalı bir futbolcuya uzun bir aradan sonra yeniden yer verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Manchester City, üst üste 4. kez şampiyon oldu!
Arda Güler golleri ile adeta rekor kırıyor!
Fenerbahçe taraftarları Galatasaraylılara meşale attı! Son dakika!
Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!
Derbi başlamadan, saha birbirine girdi!