Trabzonspor Başkanı Doğan: 'Abdülkadir’in Formasını Kapının Önüne Koydum'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği söyleşide önemli konulara değindi. Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür’ün ayrılığına ilişkin sert açıklamalarda bulunan Doğan, ayrıca teknik direktör Ünal Karaman’a teşekkür edilmemesinin nedenini de açıkladı.

"KAPININ ÖNÜNE KOYDUM"

Abdülkadir Ömür'ün ayrılık sürecine değinen Doğan, "Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Abdulkadir Ömür ile de böyle bir durum yaşadık. Trabzonspor Kulüp Başkanına 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üstünden çıkardım ve kapının önüne koydum" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın düzenlediği bir etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Burada, teknik direktör Ünal Karaman’a teşekkür edilmemesiyle ilgili bir soruya da yanıt verdi. Doğan, Trabzonspor'da böyle bir durum yaşanmasını istemediklerini vurgulayarak, "Başkanımızla arasında bir sorun yaşadı. Basın önünde bu tür bir çıkış yaptığı için görevine son verilmesi doğruydu. Kurumsal kimlik önemlidir. Kimse Trabzonspor'a onun kattığından fazlasını katamaz. Bu herkes için geçerlidir. Her profesyonel, parasını alarak gitti. Kendisi için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.