Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan 'Bu böyle devam edemez' dedi ve MHK'ye seslendi: Gereğini ya

Ertuğrul Doğan, Süper Lig'in 7. haftasında oynadıkları Konyaspor maçı ardından yazılı açıklamada bulundu. Maçın hakemini eleştiren Başkan Doğan, "Bütün takdir haklarını rakipten yana kullanarak Trabzonspor’un emeğini hiçe saydı," sözlerini söyledi.

Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u evinde 3-2 mağlup eden Trabzonspor'un Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, maç sonrası yazılı bir açıklama yaparak hakem performansına yönelik eleştirilerini dile getirdi. 

Başkan Doğan, maçta hakemin kararlarının tamamen Konyaspor lehine olduğunu belirterek, "Hakem, bütün takdir haklarını rakipten yana kullanarak Trabzonspor’un emeğini hiçe saydı. Bu durum, yalnızca kötü bir performans değil, aynı zamanda tam anlamıyla bir adaletsizliktir. Trabzonspor'un sahada verdiği mücadeleye, oyuncuların gösterdiği çabaya gölge düşürülmüştür. Bu durum kabul edilemez ve devam edemez. Merkez Hakem Kurulu, artık adaletin gereğini yapmalı ve futbolun ruhuna uygun kararlar almalıdır" şeklinde ifadelerde bulundu. Doğan, Trabzonspor'un bu tür adaletsizliğe maruz kalmaması için gereken önlemlerin alınması gerektiğini de vurgulayarak, kulüp olarak haklarının savunulması adına mücadele edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.