Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Osimhen itirafı!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Victor Osimhen'in bordo-mavililere önerildiğini ancak maliyetin yüksek olduğunu açıkladı. Ayrıca, yabancı sınırı konusunda Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte talepte bulunduklarını ama federasyonun değişiklik talebini uygun görmediğini belirtti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Tivibuspor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, Victor Osimhen'in bordo-mavililere önerildiğini ancak transferin yüksek maliyetleri nedeniyle bu transferi gerçekleştirmelerinin mümkün olmadığını belirtti. Doğan, "Sanırım Osimhen bize de önerildi. Ancak o rakamlarla bir şey yapmamız söz konusu değil" dedi.

Başkan Doğan, ayrıca yabancı oyuncu sınırıyla ilgili Beşiktaş ve Galatasaray’ın yanı sıra birçok kulübün de değişiklik talebinde bulunduğunu ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu talepleri uygun görmediğini ifade etti. Federasyonun yabancı sınırıyla ilgili değişiklik yapılmasını reddettiğini açıklayan Doğan, bu durumun kulüpler açısından zorluklar yarattığını vurguladı.

Şenol Güneş’in Trabzonspor’a dönüşüyle ilgili olarak, Doğan Güneş’in kulübün efsanesi olduğunu ve Trabzonspor’u Trabzonspor yapan oyuncular arasında yer aldığını belirtti. Güneş’in kulübe dönüşü hakkında, anlaşmanın herhangi bir şart olmadan ve kısa bir sürede sağlandığını söyledi. Şehir ve taraftarın Güneş’e olan ilgisinin de oldukça olumlu olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, Galatasaray’ın Victor Osimhen’in maliyetine dair yaptığı açıklamada, oyuncunun bedelsiz geçici transferi için 2024-2025 sezonunda net 6 milyon Euro sezonluk ücret alacağı belirtilmişti. Bu maliyet, Trabzonspor’un bütçesiyle uyumsuz olduğu için transfer gerçekleşmemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.