Trabzonspor, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti

Süper Lig’de lider Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanında önce ilk yarıda, sonra da ikinci yarıda duraklamada bulduğu gollerle kazandı. 2-1 kazanan Trabzonspor namağlup unvanını da korudu.

Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Trabzonspor’u ağırladı. Dolmabahçe’ye lider gelen Trabzonspor namağlup olarak gittiği Beşiktaş deplasmanında 90+6’da kazandı.

Karşılaşmada gol perdesi ilk yarının sonunda açıldı. Abdülkadir Ömür, 45+4. dakikada attığı golle Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Geriye düşen Beşiktaş ikinci yarıda beraberliği buldu. Savunmadan seken top Cyle Larin’in önünde kalırken Kanadalı futbolcu topu filelere gönderdi ve skor 1-1’e geldi. Maçta dakikalar 90+6’yı gösterdiğinde Trabzonspor kontra atağa çıktı. Nwakaeme ile Cornelius’un paslaşmaları sonrası Cornelius topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda ve ikinci yarıda duraklama dakikalarında bulduğu gollerle 2-1 kazanan Trabzonspor üç puanı hanesine yazdırdı. Beşiktaş haftayı puansız kapattı.

Karşılaşma 0-0 devam ederken Trabzonspor’da takımın yıldız isimlerinden Anastasios Bakasetas sakatlık geçirdi. 28. dakikada kendini yere bırakan Bakasetas’a sağlık görevlileri müdahale etti. Tedavisinin ardından dizine sarılı bir bandajla yeniden oyuna dönen Yunan futbolcu tekrar kendini yere bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
Ali Koç resmen onay verdi: Takımın bel kemiği gidiyor, taraftarlar çok üzülecek!