Trabzonspor bir transferi daha tamamladı! Yarın imzaya atılacak!

Süper Lig'in ikinci yarısında başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarını hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Trabzonspor, Fransız sol bek Eric Junior Bocat transferinde mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'in ikinci yarısında başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarını hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren Karadeniz ekibi, savunma hattına bir takviye daha yaptı. Sağ bekini Thomas Andre Meunier ile güçlendiren bordo-mavili ekip, sol bekini de Belçika'da buldu.

Trabzon yerel basınından Hakan Yoloğlu'nun haberine göre; Trabzonspor, Belçika ekibi St. Truiden takımında forma giyen Fransız sol bek Eric Junior Bocat transferinde mutlu sona ulaştı. 24 yaşındaki genç sol bekin yarın Türkiye'ye gelmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olan Fransız savunma oyuncusu, bu sezon Belçika ekibinde 25 maçta görev alarak 1 gol 3 asiste imza attı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek