Trabzonspor Bombayı Patlattı! 25 Milyon Euroluk Gol Makinesi Transfer Ediliyor

Yaz transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor, şimdi de 25 milyon euroluk dev bir golcüyü kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. Bordo-mavili ekip, transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala yıldız oyuncuyu resmen renklerine bağlamaya hazırlanıyor

Trabzonspor, transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdürüyor ve yeni golcüsüne kavuşmak üzere. Fırtına, 25 milyon euroluk gol makinesinin transferinde geri sayıma geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kalarak tur şansını Trabzon'a bırakan Trabzonspor, golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililer, 25 milyon euroluk gol makinesinin transferi için düğmeye bastı.

Transfer döneminin başlangıcından bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi de golcü transferinde sona yaklaştı.

Spor yorumcusu Sinan Engin, Trabzonspor'un Paul Onuachu transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu duyurdu.

"ERTUĞRUL DOĞAN ONUACHU TRANSFERİNİ BİTİRMEK ÜZERE"

Engin, "Ertuğrul Doğan Onuachu transferini bitirmek üzere. Doğan, maddi manevi her şeyi verdi." açıklamasını yaptı.

Geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor formasını giyen Paul Onuachu, bordo-mavili formayla çıktığı 25 maçta 17 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Golcü futbolcu, kariyeri boyunca 366 müsabakada 181 gol ve 38 asistle dikkat çekiyor. Oyuncunun güncel piyasa değerinin 13 milyon euro olduğu öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.