Trabzonspor Genel Sekreteri: Şikayetlerin 35 Gündür İşleme Alınmaması Soru İşareti Yaratıyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin şikayetlerin 35 gündür işleme alınmamasını eleştirdi. Adaletin gecikmesini sorgulayan Ertürk, futbolcuların hesap vermesi için çağrıda bulundu.

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan şikayetlerin hala işleme alınmamasını sert bir dille eleştirdi. Ertürk, 35 gün boyunca sürecin başlatılmamasının hem hukuken hem de vicdanen soru işaretleri yarattığını belirtti. Taraftarların maruz kaldığı saldırıların yanı sıra adaletin gecikmesini sorgulayan Ertürk, futbolcuların ve kulüp misafirlerinin hesap vermesi çağrısında bulundu.

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili yapılan şikayetlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ertürk, yazılı bir açıklama yaparak, "Fenerbahçe müsabakasının ardından bazı Fenerbahçe futbolcuları ve misafirlerinin saldırısına uğrayan taraftarlarımızın şikayet başvurularının 35 gündür Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işleme alınmadığını öğrendik. 3 Nisan'da resmi internet sitemizden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan açıklamalara henüz yanıt verilmedi ve taraftarlarımızın şikayet başvuruları da işleme alınmadı." ifadelerini kullandı.

Ertürk, bu durumun hem hukuken hem de vicdanen soru işaretleri oluşturduğunu belirterek, "Sessiz kalmamız devlet kurumlarına olan saygımızdandır. Ancak Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adalet Bakanlığı'na şu soruları sormak istiyoruz: Neden 35 gündür şikayet dosyalarına ilişkin süreci başlatmadınız? Bu süreci ne zaman başlatacaksınız? Suç duyurusunda bulunulan özellikle yabancı oyuncular ülkeyi terk ederse sorumluluğu kim üstlenecek? Geç gelen adalet adalet değildir. Futbolcular ve kulüp misafirlerinin adalet önünde hesap vermeleri için çağrımızı yineliyoruz." şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!