Trabzonspor karıştı

Spor Toto Süper Lig 'in 24. haftasında bordo-mavili takım, deplasmanda Torku Konyaspor 'a 2-0 mağlup olurken, maç içinde yaşanan Esteban Alvarado- Muhammet Demir tartışmasının soyunma odasında da devam ettiği ileri sürüldü.Muhammet-Cardozo...

Spor Toto Süper Lig 'in 24. haftasında bordo-mavili takım, deplasmanda Torku Konyaspor 'a 2-0 mağlup olurken, maç içinde yaşanan Esteban Alvarado- Muhammet Demir tartışmasının soyunma odasında da devam ettiği ileri sürüldü.
Muhammet-Cardozo değişikliği sırasında tabelada numarasını gören golcü futbolcu, saha kenarına dönerek, “Ben mi?'' diye sormuştu. Daha sonra ise hayal kırıklığı içinde ve yavaş hareketlerle kenara gelen Muhammet'e, kaleci Esteban çabuk olması yönünde sert bir dille uyarıda bulunmuştu.
61saat'in haberine göre; ikili arasındaki tartışma maç sonunda da devam etti. İki oyuncunun soyunma odasında yumruklaşmaya kadar varabilecek şekilde tartıştığı, araya giren diğer futbolcular sayesinde olayın önlendiği kaydedildi.

Başkan da öğrendi

Başkan Muharrem Usta'nın da olayları öğrendiği ve takım uçağında futbolcuları uyardığı belirtilirken, "Çok üzüldüm. Kesinlikle bu olayın unutulması lazım arkadaşlar. Benim, her şeyi fark ettiğimi siz bilirsiniz. Aile içerisinde arkadaşlığın iyi olmayacağı bir durumu ben şu dakikadan itibaren asla kabul etmiyorum. Bakın olan bitenin her şeyin farkında, bir ağabeyiniz olarak bir başkanınız olarak söylüyorum. Bu maçta biz pozitif işaretler aldık. Şu dakikadan itibaren kimin arasında ne varsa var bitsin. Hiç kimsenin zerre kadar bundan sonra aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek en ufak bir olayını görmek istemiyorum'' ifadelerini kullandı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Büyük Hayal Kırıklığı: İrfan Can Kahveci'den Gelen Üzücü Haber
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Projesiyle Kulübün Geleceğini Şekillendiriyor
Beşiktaş'ın Hücum Hattına Yeni Soluk: Montpellier'den Akor Adams Transferi!
Trabzonspor'un Kupa Kadrosunda isimler net!
Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco ile Kritik Çeyrek Final Maçına Hazırlanıyor