Trabzonspor-Kayserispor maçı ardından ortalık çok karıştı: Burak Yılmaz taraftarın üzerine yürüdü!

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan maç, son dakikalarda büyük bir heyecan ve gerginlik yaşandı. 89. dakikaya kadar 2-0 önde olan Burak Yılmaz'ın takımı, maçın son bölümlerinde peş peşe yediği gollerle karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı.

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan maç, son dakikalarda büyük bir heyecan ve gerginlik yaşandı. 89. dakikaya kadar 2-0 önde olan Burak Yılmaz'ın takımı, maçın son bölümlerinde peş peşe yediği gollerle karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı ve sadece 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Burak Yılmaz, büyük bir öfke patlaması yaşadı. Özellikle Trabzonspor tribünlerinden gelen tepkiler, onun sinirlerine hakim olamamasına neden oldu. Sinirlenen Burak Yılmaz, tribünlere doğru yöneldi ve güvenlik görevlileri onun sakinleşmesini sağlamakta güçlük çekti.

Tribünlerdeki bir taraftara, "Hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım" şeklinde tepki gösteren Burak Yılmaz, tepkilerin devam etmesi üzerine, "Lan oğlum siz adam mısınız" ifadelerini kullanarak ortamı daha da gerdi. Bu ifadeler, gerginliği iyice artırdı.

Güvenlik güçleri, Burak Yılmaz'ı hızla soyunma odasına yönlendirdi ve yaşanan bu gerilim, maçın ardından uzun süre konuşuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.