Trabzonspor, Milli Orta Saha Oyuncusunu Kadrosuna Katmak İstiyor

Trabzonspor, orta saha için milli futbolcu Okay Yokuşlu ile görüşüyor. Başkan Ertuğrul Doğan, yerli bir yıldızla temas halinde olduklarını açıkladı. 30 yaşındaki oyuncunun, Trabzonspor'a transferine sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor, yerli oyuncu kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ertuğrul Doğan, orta saha için milli futbolcu Okay Yokuşlu ile görüştüklerini açıkladı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'a transferine sıcak baktığı belirtiliyor.

Transfer sezonunun hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, yerli oyuncu sayısını artırma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden bordo-mavili ekip, Milli Takım'ın yıldız oyuncularından Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, dün akşam A Spor'da canlı yayına çıkarak orta saha için yerli bir isimle görüştüklerini açıkladı. Başkan Doğan’ın bahsettiği oyuncunun Okay Yokuşlu olduğu öğrenildi. Trabzonspor, eski yıldızını yeniden kadrosuna katma konusunda oldukça istekli. Okay Yokuşlu’nun da Trabzonspor’a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon İngiliz ekibi West Bromwich'te 48 maçta görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan deneyimli futbolcu, EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla 3 maçta oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.