Trabzonspor, Muhammed Cham’ı Transfer Etti: Gece 03:00’te Şehre Geldi

Trabzonspor, Muhammed Cham’ı transfer etti. Gece 03:00’te Trabzon’a gelen Cham, transfer sürecinin uzun sürdüğünü ama mutluluğunu ifade etti. Kendini 10 numara olarak değerlendiren Cham, teknik direktörünün beklentilerinin önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor, yeni sezon transfer döneminde Muhammed Cham’ı kadrosuna kattı. Gece 03:00 sularında Trabzon’a gelen Cham, transfer sürecinin uzun sürdüğünü belirtti ve kendini 10 numara olarak değerlendirdiğini, ancak teknik direktörün beklentilerinin önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor, yeni sezon transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor ve Muhammed Cham’ı transfer etti. Cham, gece 03:00 sularında Trabzon’a vardı ve ilk açıklamalarını yaptı.

Cham, transfer sürecinin uzun sürdüğünü ancak Trabzon’a geldiği için mutlu olduğunu belirtti: "Süreç oldukça uzundu ama nihayet sonuçlandı. Uzun süredir Almanya’da bu sürecin tamamlanmasını bekliyordum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kendimi 10 numara olarak değerlendirebilirim, ama önemli olan hocamızın benden ne istediği. Hocamızla görüştüm, Trabzonspor ve gelecek planları hakkında bilgiler aldıktan sonra çok etkilendim ve heyecanlandım."

Cham, sağlık kontrollerinin ardından Trabzonspor’la sözleşme imzalayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.