Trabzonspor Okay Yokuşlu İçin İmza Töreni Düzenledi

Trabzonspor, West Bromwich'ten transfer ettiği Okay Yokuşlu için imza töreni düzenledi. Yokuşlu, bordo-mavili formayı 35 numarayla giyecek ve uzun bir aradan sonra eski takımına dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Trabzonspor, West Bromwich'ten transfer ettiği Okay Yokuşlu ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. 35 numaralı formayı giyecek Yokuşlu, eski takımına döndüğü için mutluluğunu dile getirirken, kulüp sözleşme fesih bedeli olarak 1,65 milyon Euro ödeyecek.

Trabzonspor, West Bromwich'den transfer ettiği Okay Yokuşlu için imza töreni düzenledi. Bordo-mavili kulüple 3+1 senelik sözleşme imzalayan Okay Yokuşlu'nun imza töreninde, Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz şu ifadeleri kullandı:

"Okay, bizim bildiğimiz, tanıdığımız ve güvendiğimiz bir oyuncu. O da bizi, şehri, takımı, hocasını ve camiasını biliyor. Biz, başarılı olacağına inanıyor ve kendisine güveniyoruz."

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a transferinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti: 

"Öncelikle, bu büyük ve güzel camianın parçası olduğum için ben ve ailem çok mutluyuz. Tekrardan evime hoş geldim. Sanki kısa süreliğine gitmişim ve geri gelmişim gibi hissettim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Umarım hayallerimizi süsleyecek sezonlar geçiririz."

Yeni transfer Okay Yokuşlu, bordo-mavili ekipte 35 numaralı formayı giyecek. Trabzonspor, Okay Yokuşlu için West Bromwich'e sözleşme fesih bedeli olarak 1 Milyon 650 Bin Euro'yu üç taksit halinde ödeyecek. 

Okay Yokuşlu'nun Trabzonspor'dan alacağı garanti ücretler ise şu şekilde olacak:
- 2024-2025 sezonunda 46 Milyon TL,
- 2025-2026 sezonunda 51 Milyon TL,
- 2026-2027 sezonunda 56 Milyon 112 Bin 500 TL.

Kulüp opsiyon hakkını kullanırsa, Okay Yokuşlu 2027-2028 sezonunda 61 Milyon 150 Bin TL kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.