Trabzonspor, Pascal Gross Transferi İçin İngiltere'ye Yöneldi

Trabzonspor, Premier Lig'den tecrübeli Alman orta saha oyuncusu Pascal Gross'u transfer etmek için harekete geçti. Bordo-mavililer, 33 yaşındaki oyuncu için görüşmeleri başlattı. Gross, geçen sezon Brighton'da 48 maçta 5 gol atıp 13 asist yaparak performansını gösterdi.

Trabzonspor, yeni sezonda güçlü bir kadro kurma yolunda önemli adımlar atıyor. Süper Lig'de üçüncü sırada yer alarak şampiyonluk yarışından uzak kalan ekip, Almanya'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Pascal Gross'u transfer etmek için harekete geçti. Premier Lig ekibi Brighton forması giyen 33 yaşındaki Gross için yapılan teklifler ve başlayan pazarlıklar, transfer sürecinin kısa sürede sonuçlanabileceğini gösteriyor. Gross, geçen sezon Brighton forması altında 48 maçta görev alarak 5 gol atıp 13 asist yapma başarısını gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 3. sırayı alarak şampiyonluk yarışında geride kalan Trabzonspor, yeni sezonda zirve mücadelesi yapmayı hedefliyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren takım, İngiltere'ye odaklandı.

Yaz transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanan Trabzonspor'da heyecanlı saatler yaşanıyor. Ozan Tufan ve Denis Drăguș transferlerinde başarıya ulaşan bordo-mavililer, şimdi de bir başka transfer için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Trabzonspor, İngiliz Premier Lig ekibi Brighton forması giyen Alman orta saha oyuncusu Pascal Gross'u kadrosuna katmak için adımlar atıyor. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Trabzonspor'un teklif yaptığı ve pazarlıklara başladığı belirtiliyor.

Pascal Gross, geçtiğimiz sezon Brighton forması altında 48 maçta görev aldı ve 5 gol atıp 13 asist yaptı. Kariyeri boyunca ise 567 maçta görev alarak 95 gol ve 107 asist yapmayı başardı.

Trabzonspor'un Gross transferi için oyuncunun menajeriyle de görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.