Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güney Afrikalı Yıldızı Transfer Etmeye Hazırlanıyor

Trabzonspor, şampiyonluk hedefiyle güçlendirme hamlesini MLS'den Bongokuhle Hlongwane ile yapıyor! Güney Afrikalı golcü, 23 yaşında ve 5 milyon euro değerinde. Eğer transfer gerçekleşirse, Trabzonspor'un tarihinde ilk Güney Afrikalı oyuncu olacak.

Trabzonspor, hayal kırıklığı yaşadığı geçen sezonun ardından şampiyonluk yolunda güçlü bir adım atıyor. MLS'den Bongokuhle Hlongwane transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Bordo-Mavililer, Güney Afrikalı genç golcünün 5 milyon euro'luk piyasa değeriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek ve şampiyonluk mücadelesine iddialı bir şekilde girmek istiyor. Bu doğrultuda hücum hattını güçlendirmek için önemli adımlar atıyorlar.

Son haberlere göre, Trabzonspor'un transfer gündeminde olan isim Güney Afrikalı golcü Bongokuhle Hlongwane. MLS ekibi Minnesota'da forma giyen 23 yaşındaki bu genç yetenek, geçen sezon 14 maçta 3 gol atıp 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmiş. Şu an için piyasa değeri 5 milyon euro olarak belirtilen Hlongwane, Trabzonspor'a transfer olması halinde kulübün tarihindeki ilk Güney Afrikalı futbolcu olacak.

Transfer çalışmalarını teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, bu hamleyle hücum hattını güçlendirerek önemli bir adım atmış olacak. Taraftarlar da bu transferle birlikte yeni sezonda umutlarını yüksek tutuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.