Trabzonspor, Stefan Savic ile prensipte anlaşma sağladı

Trabzonspor kulübünde büyük hamle zamanı! Trabzonspor kulübü Stefan Savic ile resmi olarak imzaları atmış oldu. Kulübün yeni transferi ciddi adımı attı ve artık kesinleşti. Trabzonspor kulübünde imza zamanı!

Trabzonspor'un Karadağlı defans oyuncusu Stefan Savic'i transfer etmeyi düşündüğü öğrenildi. Abdullah Avcı liderliğindeki Trabzonspor transferde büyük bir adım attı. Bordo-kırmızılı ekip, Atletico Madrid'de forma giyen Stefan Savic ile el sıkıştı.

Fabrizio Romano'nun verdiği bilgiye göre; Trabzonspor, Atletico Madrid'in Karadağlı defans oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Atletico Madrid'e bonservis bedeli ödemeyecek
Atletico Madrid'in Stefan Savic'in bonservis bedelini ödemeyeceği biliniyor. Karadağlı savunmacının sağlık kontrolü için bu hafta İstanbul'a geleceği açıklandı. Stefan Savic ile sözleşmenin 3 yıllık olduğu açıklandı.

Savic'in kariyeri ve başarıları
33 yaşındaki defans oyuncusu geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maça çıktı. Stefan Savic'in son piyasa değeri 2 milyar 500 milyon euro.

BSK Borca'nın altyapısında yetişen Stefan Savic, daha sonra Partizan, Manchester City ve Roma'da forma giydi. Atletico Madrid, 2015/16 sezonunun başında Stefan Savic'i 12 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

33 yaşındaki defans oyuncusu Karadağ milli takımında 74 maça çıktı. Bu maçlarda Stefan Savic 9 gol attı...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.